Contact: 0741251515 - 0749 015 195 - 0241 488 618 office@apartel.ro
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Contact: 0741251515 - 0749 015 195 - 0241 488 618 office@apartel.ro
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

F.A.Q

Întrebări frecvente

Cum rezerv?

Pentru a efectua o rezervare pe Apartel, urmați acești pași:

 1. Accesați site-ul Apartel: Accesați site-ul oficial Apartel (www.apartel.ro

 2. Căutați locuința dorită: Folosiți bara de căutare pentru a introduce destinația, datele călătoriei și numărul de oaspeți. Veți fi afișați rezultatele relevante pentru căutarea dvs.

 3. Filtrați rezultatele (opțional): Dacă doriți să rafinați căutarea, puteți utiliza filtrele disponibile, cum ar fi complexul, numărul de camere, pentru a găsi cea mai potrivită opțiune.

 4. Alegeți locuința: După ce ați găsit o locuință care vi se potrivește, accesați pagina de detaliu a listării. Verificați descrierea locuinței, fotografii, recenziile și facilitățile disponibile.

 5. Verificați disponibilitatea și prețul: Introduceți numărul total de oaspeți și selectați datele exacte ale călătoriei pentru a verifica disponibilitatea locuinței. Veți vedea prețul total al rezervării, inclusiv taxe și costuri suplimentare. În cazul proprietăților cu „Apartel” în denumire, puteți verifica disponibilitatea prin butonul (rezervă în altă perioadă)

 6. Finalizați rezervarea: Dacă sunteți mulțumit de totul, apăsați butonul „Rezervă acum”  pentru a finaliza procesul de rezervare. Dacă aveți cerințe speciale sau întrebări, puteți să le trimiteți gazdei înainte de a face rezervarea.

 7. Plata și confirmarea: Pentru a finaliza rezervarea, veți fi rugat să introduceți detaliile de plată (card de credit/debit/vacanță UP, Edenred, Soxexo, transfer bancar, etc.). După efectuarea plății, veți primi o confirmare a rezervării prin e-mail.

Acum sunteți pregătit să vă bucurați de călătoria dvs. cu Apartel! Asigurați-vă că aveți în vedere politica de anulare a rezervării și să mențineți o comunicare deschisă cu gazda pentru a avea o experiență plăcută și fără probleme.

Am rămas fără apă caldă / gaz, ce pot face?

Dacă ați rămas fără apă caldă, vă sugerăm să urmați următorii pași pentru a remedia problema într-un mod mai frumos:

 1. Verificați centrala termică: Asigurați-vă că centrala termică este alimentată cu energie electrică și că nu a apărut nicio eroare pe ecranul de afișaj.

 2. Verificați vana roșie de gaz: Dacă centrala termică afișează o eroare, verificați vana roșie de gaz al contoarului ce se află în exteriorul proprietății, în general lângă ușă, care este acoperită de un capac transparent.  Asigurați-vă că această vană de gaz este trasă, nu împinsă. În cazul în care era deja trasă, puteți trece la următorul pas.

 3. Resetați centrala: După ce ați tras vana roșie de gaz, încercați să resetați centrala termică, urmând instrucțiunile din manualul de utilizare.

 4. Verificați presiunea în centrală: În cazul în care problema persistă, verificați presiunea în bar a centralei termice. Dacă se află sub nivelul optim de 1 bar, localizați o rotiță sau un buton sub centrală și desfaceți-l ușor până când presiunea ajunge la nivelul optim de 1 – 1.5 bar. Asigurați-vă că faceți aceasta cu grijă și folosiți un instrument potrivit pentru a nu provoca daune.

 5. Strângeți rotița/butonul: După ce ați reglat presiunea la nivelul dorit, strângeți la poziția inițială rotița sau butonul pe care l-ați desfăcut în pasul anterior.

În cazul în care acești pași nu rezolvă problema sau nu sunteți sigur cum să procedați, vă rugăm să ne contactați.

Am rămas fără curent, ce pot face?

Dacă rămâneți fără curent la proprietățile noastre sau într-o altă locație închiriată, iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a rezolva situația:

 1. Verificați dacă într-adevăr ați rămas fără curent: Asigurați-vă că problema nu este legată de un scurt-circuit în apartament sau de o defecțiune a aparatelor electronice pe care le folosiți. Verificați dacă vecinii au curent și dacă există iluminare pe stradă.

 2. Verificați siguranțele sau tabloul electric: Dacă constatați că ați rămas fără curent, verificați siguranțele din tabloul electric al locuinței. Dacă una dintre siguranțe s-a deconectat, încercați să o resetati. Totuși, acest lucru trebuie făcut cu atenție și doar dacă vă simțiți confortabil să manipulați siguranțele.

 3. Contactați gazda sau proprietarul: Dacă nu puteți rezolva problema cu siguranțele sau dacă bănuiți că există o problemă mai largă cu instalația electrică, luați legătura cu noi sau cu proprietarul.

Am rămas fără internet / cablu TV, ce pot face?

Dacă rămâneți fără televiziune sau internet la proprietate, urmați acești pași pentru a rezolva problema:

 1. Verificați conexiunea: Asigurați-vă că televizorul și echipamentele de internet (routerul, modemul) sunt conectate corect și alimentate cu energie electrică. Verificați cablurile și asigurați-vă că nu sunt rupte sau deconectate.

 2. Reinițializați echipamentele: Încercați să reinițializați routerul și modemul. Opriți-le din priză, așteptați câteva secunde și apoi reporniți-le. Așteptați câteva minute pentru ca echipamentele să se repornească complet.

 3. Verificați setările televizorului: Asigurați-vă că televizorul este setat pe sursa corectă pentru a primi semnalul televiziunii (de exemplu, HDMI pentru un receiver sau cablu). Puteți încerca să faceți o nouă scanare a canalelor în setările televizorului.

 4. Conectați-vă la rețeaua Wi-Fi: Dacă aveți probleme cu internetul, verificați dacă sunteți conectat corect la rețeaua Wi-Fi furnizată de noi sau de gazdă. Dacă sunteți deja conectat, puteți încerca să reconectați pentru a fi siguri că nu este o problemă temporară de conectivitate.

 5. Contactați-ne sau pe gazda particulară: Dacă problema persistă, luați legătura cu noi sau gazda particulară și raportați situația. Întrebați dacă există vreo problemă cunoscută cu conexiunea la internet sau televiziune în unitatea închiriată și cereți asistență.

 6. Utilizați date mobile (opțional): Dacă rămâneți fără internet și aveți date mobile disponibile, puteți folosi hotspot-ul de pe telefonul mobil pentru a vă conecta temporar la internet.

Am uitat .... la proprietate, ce pot face?

Dacă ați uitat ceva în proprietate, urmați acești pași pentru a încerca să rezolvați situația:

 1. Contactați-ne  sau gazda particulară cât mai curând posibil: Luați legătura cu noi sau gazda particulară în care ați stat și informați-i despre obiectul pe care l-ați uitat. Furnizați cât mai multe detalii posibile despre obiectul uitat și despre perioada în care ați stat acolo.

 2. Verificați politica gazdei particulare: Verificați politica unității privind obiectele pierdute și găsite. Unele gazde pot fi foarte amabile și vă pot ajuta să vă recuperați obiectul, în timp ce altele pot avea reguli stricte cu privire la acest aspect.

 3. Asigurați-vă că obiectul vă aparține: Înainte de a solicita recuperarea obiectului uitat, asigurați-vă că vă aparține cu adevărat și că nu există confuzie cu obiectele altor persoane din grupul dvs. de călătorie.

 4. Încercați să găsiți o modalitate de a recupera obiectul: În funcție de politica gazdei și de disponibilitatea sa, puteți încerca să stabiliți o întâlnire cu gazda pentru a recupera obiectul uitat sau să discutați posibilitatea de a trimite obiectul prin poștă (costurile de expediere vor fi de obicei suportate de dvs.).

Rețineți că este întotdeauna mai bine să verificați cu atenție camera înainte de a părăsi locația, pentru a vă asigura că nu uitați nimic important. În cazul în care ați uitat ceva, acționați cât mai rapid posibil pentru a mări șansele de a recupera obiectul uitat.

Nelămurit în continuare?

Contactați-ne  Continuați rezervarea

  × Aveți dificultăți? Contactați-ne